Hyr & köp lägenhet

Bo mitt i marinan i Hyères med kilometerlånga stränder alldeles invid hamninloppet. Upplev den fantastiska naturen i det milda klimatet - garanterat snöfritt året runt! Kommunen Hyères är känd för att värna om den ekologiska turismen med omfattande satsningar på strandpromenader och cykelvägar. Mottot är att naturen är en resurs som ska vara tillgänglig för alla.

Hitta ert eget paradis i Hyères!
- hyr lägenhet eller villa av oss

Resturanger_p_kajen  Vindsurfare_p_stranden
I marinan umgås man året runt på uteserveringar, barer och restauranger. Under sommarmånaderna är det främst franska turister som kommer hit för att njuta av sol och bad. De goda kommunikationerna gör området attraktivt. Hyères har snabbtågförbindelse - TGV - med Paris och även en internationell flygplats, Toulon/Hyères (TLN). Terminalen ligger på promenadavstånd från marinan.

Under vinterhalvåret samlas seglare från hela Europa för träning och regattor. Vindsurfarna har funnit sitt paradis någon kilometer längre bort vid Almanarre på andra sidan halvön Giens. För dykning utgår båtar till reven utanför öarna, som också har reguljära båtförbindelser
 

Samarbete med Agence Gabier

SARL Windigo samarbeter med Agence Gabier, som är ett välrennomerat företag för uthyrning och försäljning av lägenheter och villor. Se uppdaterad lista över objekt på www.gabier-immobilier.com och ta sedan kontakt med SARL Windigo som hjälper till med det praktiska. Vi har också svenskt EUR-konto via Handelsbanken för att underlätta betalningar från svenska kunder.
 

Hyr vår egen gästlägenhet!

 
Vår nyrenoverade etta om 35 kvm finns mitt i hamnen i Résidence La Gavine, fem minuter från stranden. Här finns även värme och luftkonditionering.

Vardagsrum/sovrum innehåller dubbelsäng. bäddsoffa, matplats och TV. I pentryt finns spis, microugn och tvättmaskin.

vardagsrum

 

Pentryt

Vr_lgenhet_badrum
Badrummet har dusch, WC, handfatsmöbel och handdukstork.

Balkongen har kvällssol och utsikt över hippodromen.

Vår gästlägenhet förmedlas av Hôtel Le Méditerranée, där svenske ägaren Niklas kan kontaktas per telefon +46 707 722539.